Як смартфони змінили наше життя?

31.07.2020

Що змінилося з появою смартфонів?
Що ж привнесли в наше життя мобільні девайси?

✅Спiлкування
Однозначно, найголовніше — це те, що тепер ми завжди на зв’язку. Потрібно викликати лікаря, з’ясувати, де гуляє дитина або подзвонити другу? Беремо телефон і набираємо номер!
Зручний телефонний зв’язок — це безсумнівно величезний плюс смартфонів.

✅Здоров’я
Існує безліч корисних програм для смартфонів: це можуть бути і лічильники калорій, і спортивні трекери, і фітнес-додатки з комплексами вправ, і додатки для йоги …
Обираєш за своїм смаком — і вперед.

✅Навігація
Приїжджаючи в іншу країну або місто ви нікого не знаєте, не маєте ні найменшого уявлення, де знаходиться готель, щоб зупинитися, де найближче кафе, щоб пообідати. Але варто дістати смартфон і підключитися до мережі інтернет, як ситуація тут же змінюється, і ви легко знаходите все, що необхідно.

✅Надійний помічник
Смартфони — це і енциклопедії, і книги, і кіно, і музика. Весь твій улюблений контент завжди під рукою, і зручно використовувати при необхідності. Завдяки смартфону з доступом до мережі інтернет можна загугли то, що призабув, або навіть дізнатися щось нове.

✅Фотоапарат
Сьогодні в будь-якому смартфоні є камера, кожен з нас може знімати все, що заманеться. Можна фотографувати на пам’ять архітектуру або їжу, робити селфі. Дістав смартфон, навів, натиснув кнопку і зробив фото. Швидко і просто.

✅Ігрова приставка
Мобільні ігри давно вже не поступаються комп’ютерним іграм. Тим більше що сучасні смартфони дуже потужні. Грати можна одному або з друзями, в будь-якому місці і в будь-який час, головне — щоб був доступ в інтернет.

✅Офіс у смартфоні
Сьогодні для віддаленої роботи досить смартфона. Всі необхідні офісні програми адаптовані для мобільних платформ. Розміри пристроїв і екранів дозволяють комфортно працювати з документами, вести листування по електронній пошті і обговорювати питання в месенджерах.

Як бачите, без смартфонів вже просто нікуди. І ми впевнені, що найцікавіше ще попереду. ?

Все публикации

Другие публикации

Несколько фактов о портах USB-C в iPhone 15 серии

19.09.2023

Несколько фактов о портах USB-C в iPhone 15 серии

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступны для загрузки!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступны для загрузки!

Выбираем монитор для Mac

11.09.2023

Выбираем монитор для Mac

Вышел CrossOver 23 с поддержкой DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вышел CrossOver 23 с поддержкой DirectX 12 для macOS