«Зелені» плани компанії Apple до 2030 року

01.08.2020

Apple зробила офіційну заяву, в якомій пообіцяла стати повністю екологічно чистою компанією до 2030 року. Компанія Apple повідомила про свої плани домогтися до 2030 року вуглецевої нейтральності всієї компанії, ланцюжків поставок, а також життєвого циклу продукції. Компанія вже домоглася нульового викиду вуглецю на своїх виробничих об’єктах по всьому світу, а нові зобов’язання означають, що до 2030 року у кожного пристрою Apple, що надходить на ринок, буде нульовий вуглецевий слід.

Отже, що у компанії в планах?
? Apple планує ще активніше використовувати в своїх продуктах матеріали з низьким вмістом вуглецю і вторинні матеріали. Компанія буде і далі удосконалювати методи переробки і створювати нові продукти, які максимально ефективно використовують енергію. Всі iPhone, iPad, Mac і Apple Watch, випущені в 2019 році, зроблені з перероблених матеріалів, в тому числі 100% перероблених рідкоземельних елементів.
? Apple буде шукати нові способи знизити споживання енергії на своїх об’єктах і допоможе своїм постачальникам впровадити аналогічні технології.
? Apple як і раніше використовує для свого виробництва тільки поновлювані джерела енергії. І тепер компанія має намір приділяти особливу увагу новим проектам в цій сфері і перевести всіх своїх постачальників на екологічно безпечні джерела енергії.
? На міжнародному рівні Apple відкриває одну з найбільших сонячних електростанцій в Скандинавії, а також запускає два нових проекти, які допоможуть забезпечити енергією недостатньо забезпечені райони на Філіппінах і в Таїланді.
? Apple скорочує обсяги викидів за рахунок удосконалення робочих процесів і матеріалів, які використовуються для виробництва продуктів.
? Apple вкладає кошти в збереження і відновлення лісів, а також в інші природні технології по всьому світу, спрямовані на зменшення кількості вуглецю в атмосфері.

Щиро сподіваємось, що й інші корпорації підключаться до еколонічно важливих ініціатив яблучного гіганта.?

Все публикации

Другие публикации

Несколько фактов о портах USB-C в iPhone 15 серии

19.09.2023

Несколько фактов о портах USB-C в iPhone 15 серии

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступны для загрузки!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступны для загрузки!

Выбираем монитор для Mac

11.09.2023

Выбираем монитор для Mac

Вышел CrossOver 23 с поддержкой DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вышел CrossOver 23 с поддержкой DirectX 12 для macOS