?Чому користувачі обирають ком’ютерну техніку Apple?

13.06.2020

Екосистема
Жодна операційна система не може похвалитися такою досконалою екосистемою, як macOS, адже всі їхні пристрої тісно інтегровані один з одним.

Екран
Apple оснащує більшість своїх сучасних комп’ютерів високоякісними дисплеями, які вона називає Retina. Точне відображення кольору і високий коефіцієнт контрастності. Читання тексту і редагування фотографій, таким чином, перетворюється в справжню насолоду.

Клавіатура
Ноутбуки компанії Apple мають кращу на ринку клавіатурою. Компанія оснащує клавіатуру регульованим підсвічуванням, яка здатна міняти яскравість в залежності від освітлення навколишнього середовища. Використовуваний механізм натискання кнопок відрізняється надійністю і комфортним ходом.

Універсальність
Платформа macOS, на відміну від будь-якої іншої, дозволяє встановити Windows, якщо це потрібно. Операційна система Windows, в свою чергу, не має достатньо можливостей для установки macOS.

Програмне забезпечення та безпека
Перевагою кожного комп’ютера компанії Apple є операційна система і доступні для неї додатки. Сама платформа може похвалитися повним набором утиліт та інструментів, які необхідні професіоналу.

Зручність і простота
Простота полягає в тому, що вам не потрібно вивчати складне керівництво, щоб розібратися – як працює та чи інша функція.

Голосовий помічник Siri
Ви ніде не знайдете такого ж просунутого голосового помічника, як Siri. Він глибоко інтегрований в систему, а число команд здається незліченним.

Time Machine
Дозволяє регулярно створювати резервну копію всіх даних користувача на зовнішній диск, що в підсумку гарантує їх відновлення.

Цікаво, а з яких причин ви обрали техніку Apple?

Всі публікації

Інші публікації

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

19.09.2023

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

Вибираємо монітор для Mac

11.09.2023

Вибираємо монітор для Mac

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS