watchOS 7. Що нового?

25.06.2020

У watchOS 7 з’явилися нові циферблати, можливість установки сторонніх циферблатів з веб-сайтів, розпізнання активностей та інше. Розповімо про всі ключові нововведення watchOS 7.

Циферблати
У watchOS 7 компанія Apple додала ряд нових стандартних циферблатів з підтримкою оновлених віджетів. Також Apple дозволила простим способом встановлювати сторонні циферблати на Apple Watch, завантажуючи їх з сайтів. Разом з цим Apple запропонувала користувачам можливість відправки циферблатів іншим користувачам по електронній пошті або через iMessage.

Відстеження сну
У watchOS 7 Apple Watch стежитимуть за якістю сну користувача. Функція буде аналізувати, коли користувач лягає спати і прокидається, аналізуючи інформацію про причини пробудження серед ночі і пропонуючи детальну статистику та рекомендації для підвищення якості сну. Цікава фішка watchOS 7 – беззвучний будильник, який буде будити користувача вібрацією.

Автоматичне розпізнавання миття рук
Apple Watch будуть автоматично розпізнавати, що користувач почав мити руки. На пристрої включається таймер на 20 секунд, і, якщо ви поспішили закінчити процедуру, Apple Watch підкаже, що потрібно продовжити мити руки. Крім того, пристрій може нагадувати про правила гігієни, коли ви приходите додому.

Розпізнавання активностей
Apple Watch під керуванням watchOS 7 навчаться розуміти рухи, зможуть відстежувати танці й силові тренування. Окремий режим буде відстежувати ефективність базового тренування в тренажерному залі.

Захист слуху
У watchOS 7 при використанні навушників в парі з iPhone, iPod touch або Apple Watch користувач буде отримувати повідомлення про те, наскільки високий рівень гучності і наскільки він небезпечний для слуху.

Всі публікації

Інші публікації

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

19.09.2023

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

Вибираємо монітор для Mac

11.09.2023

Вибираємо монітор для Mac

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS