Чотири причини купити Apple TV 4K

16.07.2020

Чотири причини, за якими Apple TV 4K гідний опинитися поруч з вашим телевізором.

?№1
Apple TV 4K – це ще один нереальний «яблучний» гаджет
Як зробити з будь-якого сучасного телевізора повноцінного члена «яблучної» екосистеми? Дуже легко! Просто підключіть до нього приставку Apple TV. Apple TV 4K дозволяє дивитися фільми в чудовій якості 4K HDR зі звуком формату Dolby Atmos. Вам доступні сервіси Amediateka, ivi, Netflix і Apple TV + з ексклюзивним контентом Apple Originals. Магія Apple починає працювати відразу ж, через пару хвилин налаштувань ви отримаєте повністю працездатний гаджет, який готовий надати доступ до всього вашого контенту в сервісах Apple.

?№2
На Apple TV 4K доступна величезна кількість додатків
На Apple TV доступні фірмові сервіси і додатки від Apple, які встановлені на приставці: Apple TV +, Apple Music, Фото, магазин фільмів iTunes, Подкасти. В App Store доступна величезна кількість додатків, які мають адаптований під ТВ інтерфейс. Додатки на будь-який смак і колір: стрімінгові сервіси, телеканали і їх агрегатори, а також фірмові програми інтернет- і тв-провайдерів і всякі корисні утиліти.

?№3
В Apple TV 4K продумано сімейне використання
Телевізор – це пристрій, яким користується вся родина. А у кожного члена сім’ї, як правило, є власний набір улюбленого контенту – свої фільми і серіали, і свої плейлисти і рекомендації в Apple Music. Завдяки Apple TV 4K кожен в родині може легко і швидко знаходити фільми і серіали на свій смак. Папа дивиться одне. Мама – інше. Діти – щось своє. І всі щасливі! Дуже зручно перемикати користувачів. При зміні облікового запису змінюється медіатека та пропозиції в сервісах Apple TV, а також Apple Music і набір куплених додатків в App Store.

?№4
Apple TV 4K – це ще й ігрова консоль з Apple Arcade
Apple TV підтримує безліч моделей контролерів. У їх числі DualShock 4 від PlayStation і бездротовий контролер від Xbox, які підключаються по Bluetooth. На Apple TV є підтримка Apple Arcade, унікального ігрового сервісу в якому зібрано понад 100 ігор.

Всі публікації

Інші публікації

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

19.09.2023

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

Вибираємо монітор для Mac

11.09.2023

Вибираємо монітор для Mac

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS