Підбірка корисних функцій iPhone??

09.09.2020

☑️Моментальна зміна гучності
Зробіть звук голосніше чи тихіше, а після відразу проведіть пальцем по повзунку вгору або вниз – гучність зміниться. Ось таким незвичайним для багатьох чином можна швидко змінювати гучність, не обтяжуючи себе затисненням кнопки.

☑️«Розумні» нагадування
Додаток «Нагадування» круто працює з Siri. Голосовий помічник дозволяє створювати нагадування прямо про те, що в даний момент знаходиться на екрані. Наприклад, у вас пропущений дзвінок і ви хочете передзвонити, але пізніше. Викличте Siri і прямо так і скажіть: «Нагадай про ЦЕ через годину». Siri все зрозуміє і створить «розумне» повідомлення в додатку «Нагадування» про те, що вам потрібно передзвонити з контактом. І так само такі «розумні» команди працюють по всій системі – забути не вийде нічого.

☑️Швидке переміщення по сайтам і будь-яким списками
В iOS 13 на кожній сторінці з’являється повзунок для швидкого переміщення. Він з’являється праворуч екрану, як тільки ви хоч трохи прокрутити сторінку (наприклад, як в провіднику або браузері на комп’ютері). Затиснувши цей повзунок, ви можете швидко відправитися в будь-яку точку сторінки – неймовірно зручно.

☑️Швидкий перехід до налаштувань Wi-Fi і Bluetooth
Для швидкого переходу до налаштувань Wi-Fi і Bluetooth через «Пункт управління» необхідно затиснути на полі з іконками Wi-Fi і Bluetooth, а після затиснути на одній з двох потрібних іконок і в меню вибрати пункт «Налаштування Wi-Fi» або «Налаштування Bluetooth ». Це зручніше, ніж переходити в параметри вручну.


✅tehnokrat.com.ua — твій провідник в світ техніки Apple.

Всі публікації

Інші публікації

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

19.09.2023

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

Вибираємо монітор для Mac

11.09.2023

Вибираємо монітор для Mac

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS