Apple Watch Series 6?

17.09.2020

Ключова особливість нового покоління – функція визначення рівня кисню в крові (SpO2). Розташовані на тильній стороні годинника зелені, червоні та інфрачервоні світлодіоди і чотири фотодіода вимірюють рівень світла, відбитий від кровоносних судин. Час вимірювання – 15 секунд.
Годинник автоматично знімає значення SpO2, коли користувач знаходиться в стані спокою, в тому числі уві сні. Динаміка доступна в додатку «Здоров’я». Усередині новий чіпсет Apple S6, який працює до 20% швидше минулого покоління. Він має два ядра, заснований на базі Apple A13 Bionic, який стоїть в iPhone 11. Реалізована швидка зарядка – з 0 до 100% за 1,5 години – і підтримка надширокосмугового зв’язку.

Тепер доступне червоне PRODUCT (RED) забарвлення, а також алюмінієвий синій варіант. А версії з нержавіючої сталі поставляються в графітовому кольорі. Титанові Apple Watch Edition виконані в кольорі «чорний космос». Багато і нових браслетів. Преміальні Hermès Attelage Simple Tour і Double Tour, нові кольори для ремінців Nike, і головне – монобраслет. Останній являє собою ремінець без застібок і петель. Можна вибрати серед купи розмірів і кольорів, а також варіантів з м’якого силікону або переплетених синтетичних ниток.

Нова програмна функція «Сімейна настройка» дозволяє налаштовувати батькам годинник своєї дитини: встановлювати дозволені контакти, відстежувати місце розташування і блокувати відволікаючі фактори в навчальний час. Діти зможуть вибирати циферблати і виконувати адаптовані завдання по активності.


✅tehnokrat.com.ua — твій провідник в світ техніки Apple.

Всі публікації

Інші публікації

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

19.09.2023

Декілька фактів про порти USB-C в iPhone 15 серії

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

18.09.2023

iOS 17 / iPadOS 17 / WatchOS 10 доступні для завантаження!

Вибираємо монітор для Mac

11.09.2023

Вибираємо монітор для Mac

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS

18.08.2023

Вийшов CrossOver 23 з підтримкою DirectX 12 для macOS